Osvežite dnevni boravak ovim sitnicama

Nekada je važno da u životu i životnom prostoru napravite određene promene kako biste se lepše osećali. Prijatan i lepo uređen dnevni boravak prijaće kako vama, tako i vašim ukućanima, ali i vašim gostima. Kada dođete na ideju da donesete neku promenu, onda ne treba da razmišljate da li će se to nekom drugom svideti i da li je to po nekom pisanom pravilu. Najvažnije je da uradite to onako kako ste u vašoj glavi zamislili, jer će taj prostor na neki način biti i odraz vaše ličnosti, a onda će vam verovatno imponovati kada vam vaši gosti budu rekli da ih baš tako uređen enterijer podseća na vas.

Promenite prekrivače na nameštaju

Možda do sada niste imali prekrivače i niste razmišljali o njima. Oni mogu mnogo da vam olakšaju, pored toga što su vrlo korisni,jer na neki način štite krevet od prljanja, oni mogu značajno da doprinesu utisku.

Ukoliko postoji mogućnost i ukoliko se to uklapa sa vašim nameštajem, onda vam preporučujemo da ih isprobate. Ukoliko imate nameštaj koji je već pohaban, dobro odabran prekrivač će i te kako to sakriti i vi ćete imati utisak da imate jedan potpuno nov krevet. Takođe, možete odabrati zimske i letnje prekrivače i onda menjati u skladu sa godišnjim dobom.

U toku zime birajte one koji će vas utopliti, a u toku leta birajte laganije materijale. Takođe, pažljivo izabrani otirač koji će se nalaziti u prostoriji može joj dati dodatnu toplinu.

Dekupažom do originalnosti

Ukoliko želite da se zabavite i ujedno učinite vašu dnevnu sobu lepšom, onda je vreme da isprobate ovu tehniku. Vaši stolovi od drveta ili stakla, plastike ili metala mogu u potpunosti drugačije da izgledaju. Na vama je samo da izaberete boju i dizajn salvete, jer je to glavni materijal kada je tehnika dekupaž u pitanju. Ovo je način da napravite nešto sasvim originalno i da stare stvari osvežite, tako da izgledaju potpuno novo. Ukoliko mislite da niste toliko vešti i ukoliko vas je strah da počnete od stola, onda krenite od nekih sitnica. Pokušajte da podmetače za čaše dekorišete ovom tehnikom. Na taj način ćete steći rutinu, pa tako kasnije možete ovu tehniku da primenite i na ostale sitnice u vašem domu.

Uramljene slike dragih osoba i vaše slike

Fotografije vaše porodice, prijatelja, poznanika, veoma dragih osoba verovatno već stoje tu negde na polici. Ukoliko ne, onda bi trebalo da razmislite o ovoj promeni. To nije nešto što će značajno promeniti izgled vaše dnevne sobe, ali će vama svaki put biti milo kada ih vidite. Mi vam predlažemo da malo budete i narcisoidni i uramite vaše fotografije.

Birajte one fotografije iz perioda vašeg života kada ste se najlepše osećali, kada ste se ludo zabavljali i uživali. Birajte one fotografije kada ste bili deca, kada ste bili najspontaniji i smejali se najiskrenije. Svaki put kada vam je teško, te fotografije će vas oraspoložiti i dati vam tračak motivacije da nastavite dalje i u budućnosti napravite još “srećnije” fotografije.

Detalji su važni

Obogatite vaš dnevni boravak svežim cvećem, lepom vazom, novim zidnim satom, neobičnim ukrasnim figurama različitih oblika, omiljenim knjigama, slikama na zidu, malim globusom ili ostalim stvarima koje imaju neko posebno značenje za vas. Isto tako, izbor nekog od LED panela može u mnogome uticati na izgled i atmosferu u prostoriji i ako se lepo uklopi može biti pun pogodak. Takve vrste promena vam neće oduzeti mnogo vremena, ali će zato doprineti da vaš dnevni boravak izgleda svežije.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress | Designed by: Download Premium WordPress Themes | Thanks to wordpress 4 themes, All Premium Themes and Best Free WordPress Themes